La programació cultural “Tardor a Alaquàs” organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs per als mesos d’octubre i novembre ha arribat a la seua fi aquest cap de setmana

Les veïnes i veïns d’Alaquàs han pogut gaudir dels diferents espectacles organitzats per l’Ajuntament d’Alaquàs amb motiu de la programació cultural posada en marxa per als mesos d’octubre i novembre a l’aire lliure. Una mostra més del seu recolzament a la campanya #culturasegura

La programació cultural “Tardor a Alaquàs” organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs per als mesos d’octubre i novembre ha arribat a la seua fi aquest cap de setmana. Les veïnes i veïns han gaudit dels diferents espectacles on la música, la dansa, la màgia i el circ han sigut els protagonistes i en els que s’han respectat totes les mesures de seguretat establertes per a la lluita contra el Covid-19.

Aquest cap de setmana li ha arribat el torn a “The Power of the 80”, un espectacle a càrrec d’Eddy Eighty amb humor i circ per a totes les edats. Al llarg d’aquesta història, el personatge protagonista “Eddy Eighty” va fascinar el públic amb acrobàcies, equilibris, malabars i molta música dels 80’s.

Pel pati del col·legi Bonavista han passat aquests caps de setmana diversos artistes. Va inaugurar la programació Paco Enlaluna amb l’actuació Bohemios de Etiqueta seguit de Rubén Aparisi amb el seu espectacle de màgia. El públic ha pogut gaudir també de l’actuació Que flamenca sóc de Taconterra Dansa i de La Troupe Malabó amb el seu espectacle Oníricus. Dins de la programació cal destacar també el concert simfònic que va oferir la Unió Musical d’Alaquàs i l’espectacle de La Finestra Nou Circ.

La cultura ha sigut la protagonista durant aquests mesos amb motiu de la programació cultural de tardor posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs amb la col·laboració de la Diputació de València per als mesos d’octubre i novembre a l’aire lliure. La iniciativa va ser posada en marxa amb l’objectiu de continuar oferint una programació cultural per a la ciutadania, tot i respectant les mesures de seguretat establertes per tal de lluitar contra el Covid-19 així com les necessitats d’espai per a aquest tipus d’esdeveniments i l’aforament limitat.

Aquesta iniciativa mostra el compromís de l’Ajuntament d’Alaquàs per la cultura i el seu recolzament a la campanya #culturasegura promoguda pel Ministeri de Cultura i Esports per tal de donar suport al sector cultural i visibilitzar l’esforç que s’està realitzant per aplicar tots els protocols sanitaris en espais culturals per a fer front al Covid-19.

Deixa el teu comentari