La quarta etapa de la Vuelta 2019 eixirà des de Cullera

L’esdeveniment projectarà la ciutat a més de 130 països que retransmeten la prova ciclista més important d’Espanya

Cullera serà l’eixida de la quarta etapa de La Vuelta 2019. Quasi quaranta anys després, la capital turística de la Ribera torna a acollir la prova ciclista més important d’Espanya en una jornada que tindrà lloc el 27 d’agost.

L’esdeveniment projectarà a la ciutat per televisió a més de 130 països arreu del món, fet que suposa una promoció de primer ordre per a la marca Cullera, en paraules de l’alcalde, Jordi Mayor.

Mayor va assistir este dimecres, amb el regidor d’Esports, Javier Cerveró, a la presentació de la pròxima edició de La Vuelta, que va tindre lloc a l’Auditori de la Diputació d’Alacant.

Allí es va donar a conéixer el recorregut que en el cas de l’etapa amb inici a Cullera tindrà un traçat de 177 quilòmetres amb meta en la localitat valenciana d’El Puig.

La presència de La Vuelta generarà, a més, un impacte econòmic directe a la ciutat que contribuirà a dinamitzar l’empresariat local. Unes tres mil persones formen la caravana entre organització, equips, seguretat o patrocinadors.

La Diputació de València és clau en este esdeveniment, ja que impulsa el seu pas per la província. En eixe sentit, la diputada provincial d’Esports, Isabel García, ha destacat l’impacte mediàtic de La Vuelta i ha valorat en termes de projecció de la província i de Cullera.

Jordi Mayor ha agraït a García i al president provincial, Toni Gaspar, que hagen donat suport al pas d’esta competició per Cullera, en el que estima «una prova més del suport de la institució provincial al nostre municipi».

Per la seua banda, Cerveró ha reconegut la figura del cullerenc Jesús Guzmán, un dels directors tècnics de La Vuelta, amb qui el consistori treballa per a dissenyar el recorregut per la ciutat, on hi haurà una marxa neutralitzada.

Atractiu

En ple mes d’agost, Cullera congregarà les figures mundials del ciclisme, la qual cosa suposa un al·licient més per als visitants de la ciutat i per als afeccionats a este esport.

Al marge de la prova en si, La Vuelta porta aparellats una sèrie d’actes relacionats amb l’esdeveniment i dirigits al públic en general, la qual cosa possibilita que la ciutadania puga participar i gaudir d’este esdeveniment.

Deixa el teu comentari