La reganyà tindrà una ampla difusió en 2019

L’aula 3 d’IDEA ha acollit la presentació de les activitats de difusió de la reganyà, amb la intenció de consolidar la tasca que s’ha realitzat des de 2016 de promoció d’aquest producte típic alzireny.

L’aula 3 de l’edifici d’IDEA ha acollit la roda de premsa en la qual s’han presentat les activitats de difusió de la reganyà, d’Alzira. En la sessió han estat presents el regidor de Desenvolupament Econòmic, Iván Martínez, la Directora d’IDEA, Carmen Herrero i David Bernia, en representació del Gremi de Forners.

El calendari de promoció també conté un ampli ventall d’iniciatives que van des de tallers, concursos i participació en escoles.

El passat desembre i durant tot el gener, la reganyà ha arribat a les escoles d’Alzira amb l’objectiu de donar a conèixer a les xiquetes i xiquetes aquest producte típic local.

Una experiència que, David Bernia, del Gremi de Forners, ha qualificat de molt positiva, ja que una gran quantitat de l’alumnat, de les 13 escoles que s’han visitat, no l’ha coneixia.

L’èxit no es estrany, ja que es tracta d’un producte natural que deixa molt bona sensació.

Per tal de donar-li més repercussió al producte, també s’està treballant en la inclusió de la reganyà en un gran comerç durant el mes de falles.

En 2016 fou quan es varen començar les tasques de difusió d’aquest producte alzireny, i el que es busca ara és consolidar la tasca i donar-li continuïtat, ja que el balanç ha estat molt positiu.

Entre les iniciatives per a donar-li difusió també s’està treballant, segons ha explicat el regidor, en donar-li visibilitat a la reganyà en la televisió en l’àmbit nacional.

Deixa el teu comentari