La regidora de Joventut, Davinia Calatayud, visita el campament organitzat per l’Ajuntament

L’edil, que va estar acompanyada durant la jornada per la regidora de Cultura, Teresa Iborra, va constatar la gran qualitat de les activitats i de les instal·lacions

Almussafes, a 19 d’agost de 2016. El campament juvenil d’estiu organitzat pel consistori almussafeny conclou amb els seus objectius aconseguits, com va poder comprovar la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la localitat, Davinia Calatayud. L’edil va visitar als acampats en Mas de Borràs el passat diumenge 7 d’agost juntament amb la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

visita regidora campament ajuntamentEl passat diumenge 7 d’agost, la regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes, Davinia Calatayud, va realitzar una visita institucional al campament d’estiu organitzat pel consistori municipal, que enguany s’ha desenvolupat en l’alberg Mas de Borràs, en la localitat castellonenca de Villarhermosa de Río.

“Els xiquets han gaudit molt aquests dies amb les activitats. Aqueix mateix diumenge 7 a la vesprada van realitzar un taller en el qual van escriure una carta als pares i se’ls veia molt involucrats en la tasca. Vaig poder comprovar que la relació entre els monitors i els xiquets era molt bona”, destaca la regidora.

Durant la jornada, en la qual va estar acompanyada per la regidora de Cultura, Teresa Iborra, Calatayud va conèixer les instal·lacions del complex recreatiu de la mà de l’empleat municipal Andrés Pedrón, i va comprovar el nivell del programa d’activitats desenvolupat pels monitors, en el qual l’esport i la naturalesa van exercir un paper protagonista.

“És evident que aquest tipus d’iniciatives redunda en benefici de tots i totes, ja que amb elles estem inculcant valors molt necessaris per a les noves generacions, i això no hem de perdre-ho de vista”, assenyala Calatayud.

En l’activitat han participat enguany 99 joves amb edats compreses entre els 7 i els 17 anys, que s’han dividit en dos grans grups en funció de la seua edat. En un d’ells estaven els estudiants de Primària, integrat per 49 xiquets, i en l’altre els de l’ESO, que sumaven 50. Tots ells han comptat amb un preu subvencionat per l’Ajuntament d’Almussafes.

 

Deixa el teu comentari