La Regidoria de Cultura convoca els Premis Picassent, Cristòfor Aguado i Medina

L’edició número 37 d’estos premis busquen els millors treballs sobre investigació local, narrativa, poesia i fotografia. La convocatòria és ja una referència en la comarca per la seua continuïtat i foment de la cultura 

Picassent obri de nou la finestra de la creativitat artística i literària: els premis Picassent Cristòfor Aguado i Medina enceten la convocatòria número 37 en totes les seues modalitats: Investigació Local, Narrativa, Poesia, estos dos també amb premi local i portada del Llibre de Festes, en cas que les autoritats sanitaris permeten la seua celebració. 

Totes les persones que vulguen participar podran fer-ho de forma individual o col·lectiva en totes les modalitats convocades. Els treballs presentats deuran estar escrits en valencià. Hauran de ser originals, inèdits i no haver sigut premiats en cap altres concurs. 

El període d’admissió dels treballs s’inicia el pròxim 21 de juny de 2021 i finalitza el 4 de juliol, amb cita prèvia, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a la plaça de l’Ajuntament n. 2.

Deixa el teu comentari