La Regidoria de Joventut d’Alboraia presenta les activitats de “Juliol Jove 2021”

Un programa d’activitats molt variades per a joves de 12 a 18 anys

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alboraia ha preparat una sèrie d’activitats per a donar alternatives d’oci saludables als i les joves del municipi durant el mes de juliol.

Les inscripcions es poden realitzar al telèfon 673 696 005, o enviant un missatge directe al instagram de joventut (@alboraiajove)

Juliol Jove 2021 és el nom que rep la programació, que inclou activitats en la Patacona, Port Saplaya, l’Espai Jove i el poliesportiu municipal.

El dilluns 5 de juliol arranca la programació amb futbol sala en el camp de futbol de l’Espai Jove, d’11 a 13h. El dimarts 6 de juliol és el torn del voley a la platja de la Patacona, de 10 a 13h.

La Fira Jove d’Estiu tindrà lloc els dies 7,8 i 9 de juliol en el poliesportiu Ciutat de l’Esport d’Alboraia., i comptarà amb multitud d’activitats per a joves.

El dilluns 12 de juliol de 10 a 13h es realitzarà un taller de disseny de samarretes en el Espai Jove. El dimarts 13 de juliol de 10 a 13h hi haurà visita a la piscina de Port Saplaya. En el mateix horari, també es podrà tornar a practicar voley en la Patacona el 14 de juliol, i ping-pong i futbolí en l’Espai Jove, el 15 en el Espai Jove.

El divendres 16 de juliol, i el dilluns 19, es jugarà a futbol sala en el camp de l’Espai Jove d’Alboraia, en el mateix horari que la resta d’activitats.

El matí del dimarts 20 tornarà a ser el torn del futbolí i ping-pong en Espai Jove. L’activitat de voleibol de platja tornarà el dimecres 21, a la platja de la Patacona. El dijous 22 tornarà a visitar-se la piscina de Port Saplaya, i el divendres es realitzarà un taller de Hama Beads en l’Espai Jove.

El dilluns 26 de juliol torna el futbolí i ping-pong al Espai Jove. La setmana es completarà amb visita a la Piscina Pool Beach de Port Saplaya el dimarts, voleibol de platja en la Patacona el dimecres, futbol sala el dijous 29 en Espai Jove i, finalment, un taller de globoflèxia el divendres 30 de juliol, també en Espai Jove. Totes les activitats es realitzaran en l’horari de 10 a 13h.

Comenta la notícia