La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Picassent obri el termini per a les ajudes al transport

L’Ajuntament de Picassent impulsa un any més unes beques al transport amb la finalitat de reduir l’impacte d’este tipus de despesa en les economies familiars i de garantir la igualtat d’accés a l’ensenyament dels i les estudiants residents a Picassent.

La Regidoria de Joventut de Picassent impulsa unes ajudes municipals al transport estudiantil conegudes com Una ajuda superior, una partida pressupostària dotada amb 40.000 €. En la passada edició un total de 271 estudiants del municipi van ser beneficiaris d’estes beques, amb una quantia de 147€ cadascuna. Unes ajudes municipals que tenen l’objectiu de fomentar i promoure mesures que puguen millorar l’economia diària del col·lectiu jove.

En declaracions a Ràdio l’Om, l’emissora municipal de Picassent, el tècnic de joventut Voro Donat afirmava que «Estes beques són importants perquè la joventut del poble es senta recolzada per les institucions, i que la despesa de desplaçament no siga un gran impediment per a estudiar». El termini de sol·licituds per a estes ajudes finalitza el 13 de març i es poden presentar de dilluns de divendres a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana).

Deixa el teu comentari