La Regidoria de Joventut de Picassent dóna a conéixer els guanyadors i les guanyadores del concurs de fotografia local on-line Pikazoom

La primera edició d’este concurs dirigit al col·lectiu jove del municipi aporta la seua visió quotidiana del confinament a casa a través de la creativitat i la intel·ligència visual i espacial 

El jurat, després de valorar la voluntat dels i les joves participants per mostrar els moments del seu dia a dia ha donat a conéixe els i les guanyadores, que rebran diverses peces impreses en 3D, realitzades i donades per l’artista plàstic, Mágico Joshino, i que es recolliran una vegada passe l’estat d’alarma, en un acte que tindrà lloc a la Casa Jove La Torta.  

D’esta manera, s’han reconegut un total de tres premis i un premi del públic com a fotografia favorita triada a través dels stories d’Instagram. Els i les guanyadores són els següents: 

-Primer premi: Ángel Veguer.

-Segon premi: José Mendoza.

-Tercer premi: Sofia Primo.

-El premi del públic ha sigut per @blacksvib.

“La proposta ha sigut molt ben rebuda pels i les joves seguidores en xarxes de la Casa Jove La Torta. De fet estem treballant ja en noves propostes que donarem a conéixer en les pròximes setmanes”, apunta la regidora de Joventut, Raquel Hervás.

Tant les fotografies premiades així com la resta de les presentades poden vore’s al perfil d’Instagram @cijpicassent.


Comenta la notícia