La Regidoria de Salut de València compra 24.000 màscares per als col·lectius vulnerables de malalts

Les associacions i federacions de pacients seran les encarregades del repartiment de màscares entre els col·lectius de pacients en situació de precarietat

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, i el regidor de Salut, Emiliano García, han anunciat l’adquisició de 24000 màscares higièniques de triple capa destinades als malalts vulnerables de la ciutat, per un import de 4.130 euros. “La mesura servirà per a atendre malalts en situació de vulnerabilitat mèdica”, ha explicat Gómez qui ha precisat que les associacions de pacients de la ciutat *serñán les encarregades de repartir les màscares entre els col·lectius afectats.

Per part seua, Emiliano García ha indicat que les màscares compleixen les especificacions UNE064 i UNE065. L’edil ha posat l’accent que la màscara és “un complement de protecció individual davant el COVID-19, d’ús obligatori decretat pel Ministeri de Sanitat, que ens acompanyarà en els pròxims mesos”. “Donat el context actual, es fa necessari l’aprovisionament d’este material per a garantir el benestar i la salut integral de les persones que més el necessiten”, ha remarcat. 

García ha afegit que “l’àmbit d’actuació habitual de la Regidoria de Salut és la prevenció” pel que amb esta mesura ha assegurat que l’Ajuntament està “atenent les necessitats de les associacions de pacients, amb les quals ja tenim un tracte previ, en la seua tasca diària d’assistència als malalts amb menys recursos”.

En total, ha  detallat que 37 entitats, entre associacions de pacients i federacions, seran les encarregades del repartiment de màscares entre els col·lectius de pacients en situació de precarietat.

Deixa el teu comentari