La Regidoria d’Educació de Sueca ofereix una Escola de Nadal i Tallers per a Joves

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca ha preparat per als pròxims dies 28, 29 i 30 de desembre, una Escola de Nadal i uns Tallers per als i les Joves de la població. “A pesar de la situació sanitària que vivim, hem volgut oferir a la ciutadania estes  activitats perquè els xiquets i les xiquetes i els/les joves de la casa, puguen gaudir del temps d’oci i de les vacances de Nadal realitzant activitats lúdiques, sempre complint amb les mesures de seguretat”, ha explicat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez

L’Escola de Nadal s’oferirà en el CEIP Cervantes, de 9 a 13 hores, i podran apuntar-se tots els xiquets i xiquetes de 3 a 9 anys. Els Tallers per a Joves, amb edats compreses entre els 10 i 16 anys, es realitzaran en el Casal Jove, en horari de 9 a 13.30 hores. S’establiran dos grups: el grup 1 assistirà de 9 a 11 hores, i el grup 2, d’11.30 a 13.30 hores. 

Els tipus de tallers que es realitzaran són: 

De 10 a 12 anys: 28 de desembre (Taller Pop Boat + Taller APP mòbil), 29 de desembre (Taller de Robòtica) i 30 desembre (Taller Funda per a mòbil + Taller Llum de lava).

De 13 a 16 anys: 28 desembre (Còmic Manga), 29 desembre (Taller Djembe) i 30 desembre (Taller Robòtica).

“Les activitats lúdiques es duran a terme sota el compliment estricte dels protocols de prevenció i seguretat ront de la Covid-19. El nombre de places definitiu estarà condicionat a l’aforament màxim que la normativa sanitària permeta en el moment de la realització de les activitats”, ha explicat Joan Carles Vázquez.

Les instàncies per a participar en l’Escola de Nadal i els Tallers per a Joves es presentaran del 14 al 21 de desembre, preferentment de manera telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Sueca. Per a la presentació telemàtica de la sol·licitud s’haurà de disposar de signatura electrònica. Excepcionalment, quan les persones sol·licitants no disposen de mitjans electrònics, es podrà presentar la sol·licitud de manera presencial en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Sueca, sol·licitant cita prèvia al telèfon 960919138, mitjançant una instància general.

Deixa el teu comentari