La Regidoria d’Esports d’Alzira condiciona diversos espais en instal·lacions municipals

L’ús i el pas del temps van desgastant les instal·lacions esportives, per això es fa necessari actuar en estos espais per tal de mantindre’ls en condicions.

Des de la Regidoria d’Esports s’estan efectuant millores en diversos espais on es feia necessari una urgent actuació. Per una banda, s’han renovat en la seua totalitat els banys, tant d’hòmens com de dones, del poliesportiu Pérez Puig.

«Els banys encara estaven en les mateixes condicions de quan van ser construïts en la dècada dels setanta, per això hem considerat prioritari la renovació d’estos banys, ja que els usuaris del pavelló mereixen unes instal·lacions en bones condiciones per al bon desenvolupament de l’activitat esportiva», segons Fernando Pascual, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira.

També s’està fent el manteniment del frontó del Camp Municipal d’Esports de Venècia, amb la rejuntada dels clavills i la pintura, per tal que els usuaris disposen d’un frontó en perfectes condicions d’ús.   

I finalment, en el mateix recinte esportiu, s’estan pintant i reparant tots els desperfectes que presenta la grada principal del Venècia.

«Estes actuacions se sumen a les que ja s’han dut endavant en altres espais esportius, ja que la intenció des del Departament d’Esports és la de seguir amb les actuacions que siguen necessàries per tal de condicionar totes i cada una de les instal·lacions esportives que siguen competència directa de l’Ajuntament d’Alzira», ha matisat el regidor.

Deixa el teu comentari