La Regidoria d’Igualtat de Picassent reprén el Cicle Café Tertúlies “Altres mirades” en format virtual

La Regidoria d’Igualtat, motivada per seguir oferint les activitats de sensibilització en matèria d’Igualtat i prevenció de les violències contra les dones, reprén hui la seua programació amb el Ciclé Café Tertúlies: Altres mirades, un cicle que canvia el format presencial que havia tingut fins ara pel format virtual amb motiu de la situació que estem vivint

El nou format s’enceta esta vesprada amb el sociòleg i doctor en estudis de gènere, Joan Sanfélix Albelda, qui abordarà la temàtica “Homes i confinament”. Una xarrada que segons apunten les tècniques de l’àrea reflexionarà al voltant de com estan vivint els homes la situació de confinament, ja que estos estan acostumats a ocupar l’espai públic i ara es troben als domicilis compartint el 100% de les tasques amb les seues parelles i criatures. 

Esta nova modalitat de presentació introdueix novetats d’acord amb el seu habitual format, ja que cada sessió consistirà en xarrades curtes de 30 minuts i amb una periodicitat quinzenal, que podran seguir-se a través del canal de Facebook de la Regidora d’Igualtat. 

La xarrada de hui també abordarà l’augment de conductes additives i agressives d’alguns homes que fan més difícil i augmenten el risc d’aquelles dones que conviuen amb ells. 

Les dos xarrades programades per a pròximes sessions abordaran temàtiques tan interessants com la prostitució i  la violència de gènere en confinament de la mà de Julia Rosell López i Coto Taléns Garcia.  

Per a la regidora d’Igualtat Belén Bernat, “Reprendre este cicle i fer-ho d’esta manera permet arribar a un públic més ampli i heterogeni al que habitualment assisteix de forma  presencial”. 

La Concejalía de Igualdad retoma el Ciclo Café Tertulias “Altres mirades” en formato virtual

La Concejalía de Igualdad, motivada por seguir ofreciendo las actividades de sensibilización en materia de Igualdad y prevención de las violencias contra las mujeres, retoma hoy su programación con el Ciclo Café Tertulias: “Altres mirades”, un ciclo que cambia el formato presencial que había tenido hasta ahora por el formato virtual con motivo de la situación que estamos viviendo

El nuevo formato empieza esta tarde con el sociólogo y doctor en estudios de género, Joan Sanfélix Albelda, quien abordará la temática “Hombres y confinamiento”. Una charla que según apuntan las técnicas del área reflexionará sobre cómo están viviendo los hombres la situación de confinamiento, puesto que estos están acostumbrados a ocupar el espacio público y ahora se encuentran en los domicilios compartiendo el 100% de las tareas con sus parejas e hijos e hijas. La charla de hoy también abordará el aumento de conductas aditivas y agresivas de algunos hombres que hacen más difícil y aumentan el riesgo de aquellas mujeres que conviven con ellos. 

Esta nueva modalidad de presentación introduce novedades de acuerdo con su habitual formato, puesto que cada sesión consistirá en charlas cortas de 30 minutos y con una periodicidad quincenal, que podrán seguirse a través del canal de Facebook de la Concejalía de Igualdad. 

Comenta la notícia