La Regidoria d’Obres Públiques ha instal·lant paviment ignífug a l’emplaçament de la falla Doctor Ferran d’Alzira

La Regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques ha finalitzat les obres de la instal·lació del paviment ignífug a la localització on es planta el monument de la falla Doctor Ferran.

Com en la resta de comissions que ja compten amb este tipus de llambordes, s’aprofiten les obres per a la instal·lació d’una placa de marbre amb l’escut i nom de cada comissió.


El regidor d’Obres públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “Amb esta mesura millorem els espais urbans, fent d’Alzira una ciutat més neta i cuidada. Amb este tipus d’actuacions ajudem a preservar l’espai urbà de la ciutat, ja que l’empedrat en granit ignífug ajuda a no deteriorar l’espai on es planta el monument.”.

Alzira ja compta amb paviment ignífug en diversos emplaçaments on les comissions munten les seues falles. Ara cal sumar este nou a l’encreuament del carrer Dr. Ferran, amb l’avinguda J. Pau i els carrers Sant Francesc i Figueres. Cal recordar que este paviment protegeix el sòl davant les elevades temperatures en el moment de la cremà.

Comenta la notícia