La Ribera i Àfrica unides en la lluita contra el canvi climàtic, gràcies al Consorci

El Consorci de La Ribera organitza unes jornades de capacitació dins del marc del projecte europeu REHDES per a a 19 tècnics i dirigents de Sao Tomé i Príncipe i Cap Verd

Des de hui dilluns dia 4 fins el divendres dia 8, la delegació africana de de Sao Tomé i Príncipe i Cap Verd coneixerà diferents bones pràctiques em matèria de polítiques públiques i gestió de residus, dins del projecte REHDES finançat per la Unió Europea amb un pressupost total de 2 milions d’euros i 30 mesos de durada. 

Este encontre a la Ribera s’emmarca dins l’acció formativa i de capacitació del projecte REHDES, que es va iniciar al 2021. Durant la seua durada es buscarà la dotació d’eines, processos i coneixements per a la gestió i millora dels serveis públics locals en els seus països d’orige. 

La delegació estarà fins divendres a la Ribera per a realitzar diferents visites de Bones Pràctiques de Gestió Mediambiental. 

L’experiència a la comarca de la Ribera en diferents aspectes com la recollida selectiva de residus port a porta, la formació de dirigents locals i el foment de procesos participatius són algunes de les experiències que es transmetran als socis africans per a a contribuir a les capacitats de millora de les condicions de vida dels seus habitants.

La delegació que ens vista està formada per dirigents i tècnics dels dos països. Entre ells viatgen els presidents de les dos Càmeres, el rector de la Universitat de Sao Tomé, el secretari d’Estat d’Infraestructures, representants electes de l’entitat local i tècnics responsables de la gestió medioambiental i de residus. A més d’Alzira, visitaran els municipis de l’Alcúdia, Algemesí, Guadassuar, Tous i Sumacàrcer, amb diverses visites de camp.

Deixa el teu comentari