La selecció de Galícia vencedora en el campionat estatal de rugbi femení celebrat a Cullera

13 seleccions autonòmiques van competir en la localitat costanera en les categories SEVEN i SUB-18

CULLERA. 30-04-18. Cullera ha sigut la capital del rugbi durant el cap de setmana, dos dies en què 13 seleccions autonòmiques han jugat per alçar-se vencedores del campionat estatal de rugbi femení.

En la categoria SEVEN van jugar les seleccions d’Andalusia, Astúries, Balears, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia, Madrid, Múrcia, Navarra, País Basc i València. Va ser la selecció gallega la que va aconseguir el primer lloc d’un podi que van completar les seleccions de Madrid i Catalunya.

En la categoria SUB-18 la Comunitat Valenciana es va alçar vencedora deixant en un segon i tercer lloc a les seleccions de Catalunya i Madrid i a la de Castella i Lleó fóra del podi.

El campionat va tenir lloc en el poliesportiu de la Partideta, el qual va obrir les seues portes per a acollir este esdeveniment de gran magnitud i va posar les seues instal•lacions a la disposició de les seleccions i el públic.

El camp de rugbi Juan Palomares Corella, on es van disputar els partits, és considerat un dels millors d’Espanya pel seu sòl de gespa natural.

Previ al campionat, el divendres 27 va haver-hi un acte de recepció al que van assistir el president de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, Jose Luís López, la Directora General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Maria Such, l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor i el regidor d’esports Javier Cerveró.

Cerveró mostra la seua satisfacció pel gran èxit assistència de públic i la gran visibilitat que ha aportat este esdeveniment a l’esport femení. Recalca també els treballs que des de l’ajuntament es duen a terme per a fomentar la inclusió i igualtat en l’àmbit esportiu i la importància de l’esport base.

Deixa el teu comentari