La setmana vinent començaran els treballs al barranc de la Casella

Seguint el compromís que el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer va prendre amb l’Ajuntament, ahir va visitar la zona d’actuació el comissari d’Aigües, Miguel Polo.

Fa algunes setmanes, el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Manuel Alcalde, es va comprometre a escometre abans d’acabar l’any els treballs de neteja i adequació del barranc de la Casella.

Ahir, va visitar la zona d’actuació el comissari d’Aigües de la CHX, Miguel Polo, que, acompanyat per l’alcalde, Diego Gómez, el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, els tècnics municipals i les tècniques de la Confederació, valoraren sobre el terreny les actuacions que començaran la setmana vinent. Concretament, es treballarà en el tram des del Pont de Xàtiva fins el tram de confluència del Barxeta amb el Casella.

L’alcalde i el regidor li tornaren a traslladar al comissari d’Aigües la necessitat de buscar una solució definitiva al barranc de la Casella, sobretot a l’altura del pont de Xàtiva que és on més s’estretix el barranc, el punt negre dels barrancs que passen per Alzira.

Per últim, el Departament d’Agricultura i Medi Ambient està treballant en les possibles al·legacions al Reial Decret 903/2010, de 9 de juliol, d’avaluació i gestió de riscos d’inundació, que es troba en període de consulta pública.

Deixa el teu comentari