La seu electrònica d’Alzira s’habilita per a tramitar amb Cl@ve

Este sistema d’identificació no requerix instal·lació a l’ordinador i a més és vàlid per a qualsevol tràmit a la seu electrònica municipal

La Regidoria d’Informàtica i Modernització ha impulsat la tramitació amb Cl@ve (Cl@ve Permanente i Cl@ve Pin), un sistema d’identificació personal oficial amb més facilitats i avantatges per a la ciutadania. Per a portar a terme esta iniciativa ha comptat amb la participació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana la Clau, que es convertix en un centre autoritzat per a emetre este el sistema d’autentificació personal del Ministeri que s’afegix als ja existents com són el certificat digital o el DNIe. D’esta manera, la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira es convertix en una de les primeres de la Ribera pel que fa a l’accessibilitat de la ciutadania.

Amb Cl@ve se simplifiquen de manera significativa els tràmits tant de sol·licitud com de funcionament per a la identificació d’usuaris de la seu electrònica. Entre els seus avantatges cal destacar que no necessita instal·lacions de certificats en els navegadors ni programes específics per a signar-los, a més té una caducitat molt més àmplia que qualsevol dels altres sistemes de certificació.  A hores d’ara, la seu electrònica ja accepta certificats electrònics emesos en tots els països de l’espai europeu i completa amb este mètode totes les possibilitats d’identificar-se digitalment.

“La implantació d’este sistema suposa un avantatge per als usuaris i una millora en la gestió dels tràmits que es duen a terme des de la seu electrònica. Ha estat un esforç important impulsat per l’Equip de Govern i fruit de la gestió i la coordinació de Modernització i la Clau, implicats per a aconseguir l’homologació de la Clau com a centre autoritzat i dur a terme les adaptacions informàtiques necessàries de la seu electrònica”, ha declarat la regidora de l’àrea, Letícia Piquer.

Per a sol·licitar este certificat, cal adreçar-se a la Clau, amb cita prèvia que es pot demanar al web https://citaprevia.alzira.es. A partir de l’obtenció immediata del certificat, es podrà accedir a totes les administracions de forma segura mitjançant les contrasenyes personals. Per a més informació sobre el sistema Cl@ve podeu adreçar-vos al web https://pasarela.clave.gob.es/Proxy2/ServiceProvider.

SEU ELECTRÒNICA

La seu electrònica municipal permet tramitar des de casa, les 24 hores del dia. 

En la nostra plataforma es pot realitzar una gran varietat de gestions com la descàrrega d’informació d’interés, certificats d’empadronament, llicències d’obres, presentació d’informes, sol·licitar històries laborals…

Deixa el teu comentari