La Societat Unió Musical festeja Santa Cecília

recollida-del-nou-musicCarlet (14-11-2016).- Este cap de setmana han tingut lloc les primeres celebracions en honor a santa Cecília. Ha sigut la Societat Unió Musical la primera banda que ha celebrat enguany esta festivitat.

El principal acte es va celebrar divendres amb un concert extraordinari a càrrec de la Banda Simfònica de la Unió Musical, dirigida per Daniel Gómez Asensio, al Teatre Giner. En este mateix acte, es presentà i entregà l’instrument al nou membre de la banda Marian Iulian Blumaga.

La festivitat va continuar dissabte amb activitats de karaoke, tallers de manualitats, minigolf, globoflèxia i tornejos de truc, parxís, pàdel, frontó i futbet. A la vesprada es va realitzar l’arreplega en cercavila del nou músic que ha entrat enguany a formar part de la Banda Simfònica.

Diumenge van finalitzar els actes en honor a santa Cecília amb la celebració d’una missa solemne en l’església de l’Assumpció de Ntra. Sra. en què es va recordar la memòria dels difunts de la societat musical. Van finalitzar els festejos amb un dinar de germanor al Saló Giner.

Deixa el teu comentari