La taxa d’incidència de la Covid a Alzira baixa fins als 32 casos per 100.000 habitants

En l’actualització de les dades dels municipis que formen part del departament de salut de la Ribera, Alzira continua baixant el ritme de contagis de la COVID-19 i se situa en una incidència similar als nivells de juny.  

En els últims dies, la corba de contagis baixa i ens situa en una taxa d’incidència de 32.8 casos per cent mil habitants. Durant els últims 14 dies s’han notificat 15 casos, tres d’ells s’han registrat en els últims 3  dies. 

Ara mateix Alzira es troba en un nivell de risc baix, ja que la incidència es troba per davall dels 50 casos cada 100.000 habitants. Continua el descens de contagis i la capital de la Ribera Alta té menys de la meitat de casos que la setmana passada. Una de es xifres més baixes dels últims mesos. 

Des del Departament de Salut de la Ribera es continua la campanya de vacunació al casal Fester, que encara la última etapa de vacunació, i la pròxima setmana es seguix donant la possibilitat de acudir sense cita prèvia a aquelles persones que no van rebre la vacuna per diferents raons. 

Pel que fa a la programació d’administració de vacunes, ja ha finalitzat la vacunació de xiquets i xiquetes de 12 anys, i els xiquets de 11 anys rebran la cita en complir els 12 anys.

Des del mateix departament s’està fent la campanya «La vacuna en l’embaràs protegeix per dos», per tal que les dones embarassades estiguen informades de les qüestions relacionades amb la vacunació, l’embaràs i la lactància i recorden que és important que es vacunen per a evitar possibles problemes derivats de la COVID.

Des de l’Ajuntament d’Alzira les autoritats expresen el seu desitg de que totes les persones que patixen la malaltia es recuperen prompte i agraïxen a la ciutadania la seua participació en la vacunació i el compliment de les mesures amb responsabilitat, ambdós essencials per a poder recuperar la normalitat.

Deixa el teu comentari