La Torrre presenta oficialment les seues Falleres Majors i president infantil

Maria Calatayud i Marta Rivera són les Falleres Majors de la comissió. Vicente Fuentes ostenta el càrrec de president infantil.
Almussafes ha donat el tret d’eixida a les presentacions falleres. La Falla La Torre ha sigut la primera de les tres comissions en presentar les seues màximes representants per a l’exercici de 2018.

Dissabte era Maria Calatayud qui era presentada de manera oficial davant la seua comissió. La fallera de 2017 l’imposava la banda que l’acredita com a la nova representant i és així com Isabel Moreno s’acomiadava del seu càrrec.

L’Adéu a una fallera major implica donar la benvinguda a altra. En aquest cas, Maria Calatayud encetava una nova etapa que per a ella suposa veure complit un somni.

La Fallera Major de La Torre va rebre les felicitacions de tots aquells que l’acompanyaran durant aquest exercici i, com no, d’aquells que millor la coneixen i estimen.

Diumenge era el torn dels representants infantils: La Fallera Major infantil, Marta Rivera i el president infantil Vicente Fuentes.

Amb la seua presentació com a màxims representants infantils, la comissió acomiadava a la xiqueta i el xiquet que durant l’any 2017 han ostentant aquest càrrec Mireia Magraner i David Bueno

Els nous representants van rebre també la seua corresponent exaltació gràcies als seus mantenidors.

Amics, companys i fallers en general van voler felicitar també a la fallera major i president infantil de la falla La Torre, fent que aquesta vesprada fora per a ells inoblidable.

L’Alcalde d’Almussafes, Toni González, també va participar del lliurament de les distincions i en general de la presentació, donant suport al col·lectiu faller i concretament acompanyant en aquest cap de setmana tan especial a la Falla La Torre.

Cal destacar que la falla la torre, fundada l’any 1996, complirà molt prompte els seus 25 anys.

Deixa el teu comentari