La UD i el Ciutat Alzira, guanyen els Premis de Promoció i ús del Valencià de l’Ajuntament

Amb este concurs del Serval, els clubs rebran un premi per a destinar als seus equipaments

La UD Alzira i el Ciutat d’Alzira han sigut els guanyadors del I Premi a la Promoció del Valencià en l’Esport. Els dos clubs de futbol alzirenys han sigut guardonats en esta primera edició d’estos premis per dinamitzar el valencià en l’àmbit esportiu, una iniciativa de la Regidoria de Promoció del valencià que compta amb el suport i la col·laboració de la Regidoria d’Esports.

Donada la qualitat dels projectes presentats, la Comissió Avaluadora ha decidit repartir el premi en dos entitats: la UD Alzira rebrà el primer premi, dotat amb una quantitat de 1.500 euros, i el Ciutat d’Alzira, el segon de 500 euros. Els premis es destinaran al pagament de l’equipament de competició, que anirà retolat amb els logos, l’eslògan i el disseny de la campanya El valencià en moviment, els quals  seran facilitats per l’Ajuntament d’Alzira.

L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el proper dijous dia 29 d’octubre a les 19 h en la quarta planta de l’Ajuntament d’Alzira.

Amb este I Premi de Promoció del Valencià en l’Esport, el SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià) té la intenció d’obrir un nou àmbit tan important en la promoció del valencià com és l’esport. 

El regidor de Promoció del Valencià, Alfred Aranda ha explicat que “El Serveis de Valencià està a l’abast dels clubs esportius que tenen per a poder ajudar a normalitzar el valencià en l’esport, tant pel que fa als espais, equipaments i missatges que llancen jugadors i seguidors”.   

El valencià en moviment
Este I Premi a la Promoció del Valencià en l’Esport s’emmarca en la campanya “El valencià en moviment”, que es va encetar el passat mes de juliol donant suport als campus esportius d’estiu què incloïen els jocs populars valencians entre les seues activitats. El Serval va visitar els tres campus, així com els tallers municipals d’estiu i va lliurar als xiquets i xiquetes participants gorres amb l’eslògan de la campanya.

Esta campanya se suma a la resta d’iniciatives que porta a terme l’Ajuntament d’Alzira, de la mà del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), en el sector del comerç amb el repartiment de bosses i cartells de rebaixes, en l’àmbit festiu amb les xapes i marxandatge, i a l’hostaler, on s’ha repartit sobrets de sucre o a la ciutadania en general.

Deixa el teu comentari