LA UNIÓ de Llauradors llança un curs de formació per als emprenedors del sector del menjar en el carrer.

4 d’agost de 2015.- LA UNIÓ de Llauradors realitzarà a partir del mes de setembre un curs de formació online per a emprenedors del sector del menjar en el carrer a tot l’Estat com a part del projecte europeu Street Food, un fenomen ja totalment imparable al món.

LA UNIÓ és l’únic soci espanyol de sis socis europeus de cinc països diferents (Regne Unit, Irlanda, Alemanya, Holanda i Espanya) en el si del projecte Street Food Opportunities for Entrepreneurs, SFOE, del programa europeu Leonardo da Vinci. Comptarà amb l’experiència pedagògica de molts anys de treball en el sector de The Nationwide Caterers Association (NCASS), associació de catering mòbil del Regne Unit, la més poderosa organització britànica del sector.

El curs es planteja molt pràctic, amb exemples, comentaris i vídeos de venedors reals parlant de les seues experiències, amb materials formatius i recursos, enfocats a fomentar a més la seua supervivència i èxit futur. El curs, auto-assistit, comptarà amb nou mòduls més un capítol inicial introductori i en ell es desenvoluparan les següents qüestions:

* Què és el menjar en el carrer i com ha evolucionat?.

* Quines característiques ha de reunir per a ser emprenedor en aquest sector?.

* Com crear un menjar d’èxit en aquest sector?.

* Com i on vendre, posar preu, fer marca i obtenir beneficis del treball que faces en aquest sector.

* Quant, on i com obtenir finançament per a iniciar un negoci de menjar en el carrer.

* Quines obligacions legals has de complir?.

* Mesures de seguretat alimentària, d’higiene en el treball, etc.

* Quins tipus d’unitats de venda existeixen, quins els seus avantatges i inconvenients i quins serien més útils per a la teua idea de menjar en el carrer?.

* Com transformar la teua vella furgoneta en una atractiva unitat de venda, en un food truck potent?.

El “menjar en el carrer” és un dels més vibrants sectors i de més ràpid de creixement de les economies europees i mundials, basant-se en l’interès dels consumidors per l’alta qualitat, l’artesania alimentària i l’augment del número de mercats de llauradors, festivals a l’aire lliure i esdeveniments públics. Una recerca prèvia del grup d’entitats que formen part del projecte va descobrir que la formació actual per al sector alimentària es dirigeix cap a la restauració i hostaleria o cap a l’alimentació i higiene i la seguretat alimentària, però no hi havia fins avui cap tipus de formació per a l’èxit del sector del menjar del carrer.

Deixa el teu comentari