La Unió Democràtica de Pensionistes d’Alboraia celebra la seua assemblea anual

Durant la reunió, l’associació va donar compte de tota l’activitat de l’associació durant l’any

La Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) va celebrar dijous passat 7 de febrer la seua assemblea anual per a adonar de les activitats i les despeses de l’any, així com donar la benvinguda els seus nous membres i homenatjar als quals deixen el seu lloc.

Després de donar la benvinguda a tots els i les presents, la UDP va dedicar un minut de silenci a les persones que van faltar l’any passat. Així mateix, es va donar compte de les despeses del 2018 i les activitats realitzades durant l’any.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, i de la regidora de Serveis Socials, Susana Cazorla. Chavarría va voler felicitar i agrair a l’associació la seua dedicació. A més, va mostrar interès per impulsar més projectes i activitats com els tallers de Connectant Generacions.

Així mateix, l’alcalde va ser l’encarregat de lliurar plaques commemoratives als i les vocals Pepa García, Vicenta Martí i Pedro Sánchez i al secretari Antonio Parra, que deixen el seu càrrec enguany, pels seus anys de dedicació a la UDP. D’altra banda, l’associació va donar la benvinguda als seus nous vocals, Mª Dolores Cea i Manuel Aguilar.

Deixa el teu comentari