La unitat mòbil de prevenció del càncer de pell visita Almussafes

La Junta Local Lluita contra el Càncer de la localitat sol•licita novament este servici per petició veïnal

La unitat mòbil ha atés hui a prop de 60 persones entre les 9:30 i les 13:30h en l’esplanada de l’Ajuntament del municipi

Almussafes, a 25 de gener de 2018. L’esplanada de l’Ajuntament d’Almussafes ha sigut l’escenari triat per la Junta Local Lluita contra el Càncer per a la instal•lació durant el matí de hui de la unitat mòbil de prevenció del càncer de pell. Este servici, a què els almussafenys ja van poder accedir de forma gratuïta en tres jornades durant l’any 2016, torna a la localitat davant de l’alta demanda. Des de les 9:30 i fins a les 13:30 hores han passat pel punt d’informació i anàlisi més de 50 persones, les quals han rebut consells de la doctora de l’IVO María Vicente Benavente. Durant els últims dos anys, han estat més de 200 els veïns i veïnes que s’han sotmés a estes revisions gràcies a la unitat mòbil.

El servici de l’Associació Espanyola Lluita contra el Càncer que realitza proves per a previndre el càncer de pell s’ha desplaçat hui fins a Almussafes. La Junta Local Lluita contra el Càncer ha sol•licitat, per quarta vegada en els últims dos anys, la presència de la unitat mòbil que du a terme estes anàlisis preventives, donada la gran acollida registrada en les edicions anteriors.

El punt d’informació ha romàs obert a tota la ciutadania en l’esplanada de la Casa Consistorial durant quatre hores, període en què els especialistes metges han pogut atendre a prop de 60 veïns i veïnes, els quals s’han realitzat la prova gratuïta.

La doctora María Vicente Benavente, que treballa en l’Institut Valencià d’Oncologia, ha desenrotllat una sèrie de proves per a detectar melanomes i altres tipus de tumors i per a aconsellar els veïns els hàbits de vida saludable amb què evitar l’aparició d’esta malaltia.

Una vegada més, la presidenta de la Junta Local contra el Càncer, Adela Lladosa, agraïx la bona acollida de la iniciativa i assegura que seguiran atents a les demandes dels veïns per a promoure activitats que contribuïsquen a una major conscienciació i implicació dels ciutadans en la lluita contra esta malaltia.

Deixa el teu comentari