La Universitat de València cobreix la totalitat de les 8.800 places de primer curs oferides en graus per a 2021-2022

La Universitat de València ha cobert, un any més, la totalitat de les 8.800 places de primer curs que oferia en les titulacions de grau per al curs 2021-2022. La institució compta amb 56 titulacions i 9 dobles titulacions, una més que el curs anterior, per la incorporació del programa de doble grau Dret-Economia.

Un total de 45 titulacions de la Universitat de València tenen una nota de tall superior a 10. Les 6 titulacions amb nota de tall més elevada, superior a 13, han estat el doble grau Física-Matemàtiques, amb una nota de tall de 13,649, que és la més elevada de totes les titulacions de la comunitat valenciana; Medicina (13,475); Bioquímica i Ciències Biomèdiques (13,390); la doble titulació Física-Química (13,319); Física (13,190); i Odontologia (13,165).

La bona acollida de l’oferta de la institució es reflecteix també en les 22.637 demandes rebudes en primera opció, i en les 50.344 sol·licituds que han quedat en llista d’espera.

La vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, ha ressaltat la importància que té per a la Universitat de València, com a institució i servei públic, desenvolupar una oferta formativa renovada i actualitzada que forme professionals qualificats que puguen donar resposta a les necessitats i nous reptes de la nostra societat. En aquest sentit, la bona acollida de les titulacions de la nostra Universitat, i concretament el fet que l’oferta de places s’haja cobert completament, indica que és una oferta dissenyada per a atendre la realitat del nostre entorn i capaç d’adaptar-se als canvis.

També ha destacat l’aposta de la Universitat de València per posar en marxa programes de doble titulació que complementen de forma molt adequada la formació del nostre estudiantat i milloren la seua inserció professional. Així, aquest curs es posa en marxa el doble grau Dret – Economia, que ofereix una formació competitiva en els àmbits jurídics i econòmics, i està dirigit a formar professionals amb les competències necessàries per a ocupar responsabilitats en sectors regulats, nacionals i internacionals, sotmesos a regles específiques jurídiques i econòmiques que requereixen considerar els dos vessants.

La matrícula dels estudiants admesos es realitzarà de forma virtual a partir del proper dilluns 19 de juliol, i després es procedirà a l’adjudicació de llistes d’espera, per a això és important recordar que s’ha de confirmar després de cada adjudicació.

La Universitat de València acollirà a l’estudiantat matriculat el dilluns 13 de setembre.

La llista d’estudiants admesos en la Universitat per al pròxim curs es pot consultar en www.uv.es/preinscripcio. Així mateix, la informació sobre el procediment de matrícula es pot consultar en www.uv.es/graus/matricula i el funcionament de les llistes d’espera en www.uv.es/espera

——————————————————————————————————————————————————-

Deixa el teu comentari