La V Setmana de la Costura del Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la CV amb desfilades online del 15 al 19 de desembre de 2020

Onze posades en escena componen el Programa de Desfilades de la cinquena edició de la SETMANA DE LA COSTURA, afavorida i organitzada pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes CV. Un projecte de passarel·la en el qual, a causa de l’actual situació d’emergència sanitària COVID-19 les desfilades es presenten en format DIGITAL des dels canals de xarxes socials de la institució, en una edició sense públic presencial i en un nou emplaçament: el Palau de l’Exposició.

En aquesta cinquena convocatòria augmenta la participació de dissenyadors entre els quals destaquen signatures del panorama de la jove costura valenciana com SERRANO ATELIER i les propostes de la dissenyadora Isabel Serrano, les línies nupcials d’EDGAR MOLINA i l’esperada col·lecció de la signatura GRETA BY CLÀUDIA B.

La cerimònia infantil compta amb les noves creacions de DOLORES, les propostes de comunió de KIANTY i els sempre imaginatius complements de BROTOCÓ ATELIER.

Interessants plantejaments nupcials arriben també de la mà de SARA OMATOS amb la seua col·lecció per a PV21, i de l’elegant signatura LUCÍA DES DE 1990.

El cocktail, la festa i la cerimònia de noms clau de la costura valenciana tornen amb VERA ATELIER, membre de la Junta Govern i l’Escola del Gremi, la volta a la passarel·la de les exquisides peces de ROSA BLASCO, i els glamourosos outfits de MIGUEL DE CREUS.

El conjunt de signatures participants, juntament amb l’essència i originalitat de cadascun dels seus dissenyadors, conformen una magnífica representació de l’ampli ventall de la Costura Valenciana.

Amb aquesta iniciativa, el Gremi, presidit pel Mestre Major Fran Tochena, continua la seua comesa en les labors de promoció de l’artesania i la costura d’empreses, signatures, dissenyadors i modistes adscrits a la institució, al mateix temps que s’adapta a les especials condicions i difícil situació que vivim a nivell global amb una reinvenció de les diferents activitats que la institució continua duent a terme.

La cinquena edició de la Setmana de la Costura compta amb la col·laboració especial de l’Ajuntament de València, la Diputació de València, Tevian i Sie7e Jewels Gallery.

Deixa el teu comentari