La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha visitat esta setmana les obres de la nova zona residencial de la Font de Sant Luís

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha visitat esta setmana les obres de la nova zona residencial de la Font de Sant Luís, que comptarà amb un total de 2.328 habitatges, de les quals un 38% seran de protecció pública, que juntament amb les parcel·les de propietat municipal sumaran un 44% d’este tipus. La nova zona residencial, que se situa entre l’hospital La Fe i la V-30 i V-31, disposarà de 12 pomes residencials amb zones verdes al seu voltant, instal·lacions educatives com un col·legi o un institut i instal·lacions esportives, així com amb un centre comercial. 

Les obres d’urbanització i construcció dels blocs residencials del nou barri Font de Sant Lluís, ja estan molt avançades. En els 422.849,92 m² de superfície del secor, 24.681 m² es dedicaran a l’ús residencial, 64.686m² a zones verdes i 59.016m² a les instal·lacions esportives i escolars. A més, es millorarà la connexió amb la ciutat mitjançant un desdoblament del Pont de Malilla, la solució als accessos al Sector des de la V-30 i V-31 i amb la construcció de tres quilòmetres de carril bici que connectarà el barri amb Malilla. 

El nou barri, que portarà el nom de Turianova, comptarà amb un total de 2.328 habitatges, 1.023 de protecció oficial (44%). La xifra és la suma del 35% de protecció pública existent més les parcel·les propietat de l’Ajuntament que es dedicaran també a esta mena d’habitatges.

Deixa el teu comentari