La VII Fira Comercial, Alzira Oberta, i els Actes de Moros i Cristians són protagonistes del primer cap de setmana d’octubre

logo ayto alziraEste mateix divendres, dia 2 d’octubre, a les 19h s’inaugura la VII Fira Comercial, Alzira Oberta, una mostra a peu de carrer per a tots els comerciants que participen i per a tots els consumidors interessats a disfrutar d’un cap de setmana ple d’activitats.

Enguany s’han incorporat algunes novetats, com la Fira de l’Automòbil, animació de Zumba, Anamorfosi, la ràdio en directe al carrer i premis als estands participants per la seua decoració o posada en escena dels seus productes, sense oblidar que repetix la Fira de la Tapa, les activitats d’animació infantil i les promocions especials dels comerciants. Tot això ubicat en la Plaça del Regne i l’Avinguda Lluís Suñer, des del divendres dia 2 a les 17h fins al diumenge dia 4 a les 22h.

Isabel Aguilar, regidora de Comerç, destaca que la Fira Comercial Alzira Oberta, té el propòsit d’ampliar l’oferta comercial, activar l’economia local, que servisca com a punt  d’encontre per a consumidors locals i de la comarca, que es convertisca en una referència per a comerciants i empresaris i impulsar comercialment la ciutat amb tot el seu potencial. Per tot això este any hem ampliat la nostra participació econòmica a 15.000€ per a tots aquells aspectes que siguen necessaris, amb el sincer propòsit que la Fira Comercial es consolide i siga un referent en la Ribera.”

Cal recordar que el primer cap de setmana d’octubre també ens porta els actes de Moros i Cristians a la ciutat, amb activitats diverses a banda del seu acte central “L’Entrada” del dissabte a les 19:30h. També disfrutarem del ja tradicional Mercat Medieval, que estarà ubicat en la Plaça del Sufragi i Plaça del Carbó durant tot el cap de setmana. Sens dubte una fusió d’activitats que sempre han sigut un atractiu per a tots els veïns i visitants, amb gran oferta culinària, d’artesania i oficis quasi desapareguts que tenen una representació important en esdeveniments com els que se celebren estos dies en la nostra ciutat.

L’oficina de Tourist Info, situada en la Plaça Major, estarà oberta per a atendre a tot aquell que necessite ajuda o informació sobre el nostre patrimoni, rutes turístiques o els llocs més significatius de la ciutat.

 

 

Alzira, 30 de setembre de 2015

Deixa el teu comentari