La VII Subhasta solidària de la tomaca de El Perelló aconsegueix 1.300€ per a Cáritas

L’Associació d’Hostaleria de El Perelló s’ha endut el primer lot de 50 kg de la que qualifiquen de la millor tomaca del món.

Són molts els professionals del món de l’hostaleria, el comerç i cadenes d’alimentació que volen presumir cada any d’haver guanyat la licitació del primer lot dels primers 50 kg de la Tomaca del Perelló. Però, enguany ha estat l’Associació d’Hostaleria de El Perelló la qui ha apostat amb major força pel producte.

Aquest ha estat el moment en el qual l’associació, per una licitació de 1.300 euros ha guanyat el primer lot de tomaques del perelló de l’any, la xifra més alta aconseguida en els set anys que porta celebrant-se la subhasta

Com és habitual, la recaptació es destina íntegrament a Cáritas Parroquial de El Perelló.

En concret, aquestes tomaques seran repartides entre els restaurants del municipi, ja que l’associació d’hostaleria, guanyadora del lot, repartirà els kg perquè que tots els hostalers puguen oferir la ja qualificada millor tomaca del món

L’acte aconsegueix enllaçar la posada en valor de la qualitat del producte tradicional valencià i el reconeixement a la labor dels agricultors. Producte que, a més, se’l coneix també com el caviar roig de l’horta mediterrània.

La Cooperativa ha volgut fer un pas més en la seua línia d’innovació, traslladant el lloc on s’ha realitzat la subhasta al recinte on se celebra l’esdeveniment agroalimentari més gran de la Comunitat Valenciana: La mostra PROAVA.

Deixa el teu comentari