La XIX Volta a Peu de Catadau reuneix a més de 600 atletes en totes les categories

Borja Anón i Carmen Martínez aconsegueixen el primer lloc de la categoria Absoluta i l’atleta local Reyes Moreno queda segona en la categoria Sènior.

Catadau es va convertir el dissabte en la localitat del ‘running’ amb la celebració de la XIX Volta a Peu de Catadau, quarta prova puntuable de l’IX Circuit Caixa Popular Ribera del Xúquer, que va reunir 460 atletes en la categoria Absoluta i a 212 en les categories inferiors. Aquesta edició de la Volta a Peu de Catadau ha comptat amb 40 atletes menys en la categoria Absoluta, pel fet que coincidia amb l’II 10 K Ciutat de Picassent que està dins del Circuit del Parc Natural de l’Albufera, encara que han participat 60 infantils més.

“A pesar que s’ha reduït una mica la xifra en l’Absoluta, estic molt contenta amb la participació ja que després de coincidir amb una prova tan important com la de Picassent 460 atletes està molt bé”, va assenyalar la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Catadau, Berta Esteve.

L’atleta del CD Metaesport, Borja Anón, va aconseguir la primera posició en la categoria Absoluta en completar el recorregut de 10,5 Km en 35 minuts, seguit de Víctor Martínez i Héctor Ruiz de l’equip Alejandro Sanz-Rickysporteam que van travessar la meta 3 i 12 segons, respectivament, més tard que Anón.

Pel que fa a la categoria femenina de l’Absoluta, la guanyadora va ser Carmen Martínez Ferragud de l’equip Caixa Rural Algemesí que va trepitjar la meta en el minut 42, seguida de Deseta Abril de l’Alejandro Sanz-Rickysporteam i Alina Teodora del Caixa Rural

Algemesí, que van fer un temps de 42:16 i 43:38, respectivament.

Quant als participants locals, l’atleta de Catadau Reyes Moreno del club Caixa Rural Algemesí va quedar en segona posició en la categoria Sènior amb un temps de 45:20. Així com, David Lacasa (Sènior), Alberto Climent (Veterà A), María José Sanz (Veterà A) i Juan Pedro Barberá (Veterà B) del Club Esportiu La Port Fresca van ser els primers atletes locals a travessar la meta.
En finalitzar la prova, les persones participants van gaudir d’un servei de massatges, així com van ser obsequiades amb fruita fresca i refrescos.

Deixa el teu comentari