La zona blava estarà activa a Alzira des del dimecres 3 de juny

Els parquímetres de l’ORA tornen a funcionar el 3 de juny. La Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira reinicia des d’este pròxim dimecres el servici d’estacionament regulat, conegut com a zona blava. Este és un altre dels servicis que tornen a la normalitat després de setmanes d’inactivitat pel decret de l’estat d’alarma; ara que passem a la fase 2 és el moment d’anar restablint el dia a dia de la nostra ciutat. 

La represa de la zona blava permetrà també disposar d’aparcaments en rotació per facilitar l’estacionament als veïns d’Alzira perquè realitzen les seues compres, la qual cosa contribuirà a fomentar el comerç de proximitat i a reactivar la seua economia. 

Des de l’Ajuntament s’aconsella als usuaris que extremen les mesures de prevenció i seguretat en l’ús dels teclats dels parquímetres i es fa una crida a la responsabilitat perquè es complisca la normativa establida pel Govern i es respecten les recomanacions de les autoritats sanitàries. 

“Els parquímetres van deixar d’emetre tiquets el passat mes de març, des del moment en què haguérem de confinar-nos a casa. Tant des de l’empresa concessionària com des de la Regidoria s’ha acordat restablir l’activitat de la zona blava, hem considerat oportú esperar que així fora fins que ens trobarem en la fase 2 per tal d’aconseguir una desescalada progressiva i segura”, segons Fernando Pascual, regidor de l’àrea.

Comenta la notícia