L’acció i fantasia de “Ant-Man y la Avispa” arriben a la pantalla de la Terrassa d’Estiu de Burjassot

El segon cap de setmana d’agost portarà a la pantalla de la Terrassa d’Estiu de Burjassot, en l’Auditori de la Casa de Cultura, un nou film de la factoria Disney en el que no faltaran l’acció i la fantasia. Les projeccions seran de 10 al 12 d’agost a les 22:30 hores.

El preu de les entrades, que es podran traure des de les 21 hores, és de 4EUR. No recomanada per a menors de 7 anys, Ant-Man i la Vespa, situa l’inici de la seua aventura després dels esdeveniments de Capità Amèrica: Civil War quan Scott Lang, el superheroi conegut com Ant-Man, ha de torejar amb la seua vida i eleccions com superheroi i pare.

Scott haurà d’intentar suportar la seua vida familiar mentres du a terme les seues responsabilitats com Ant-Man, una tasca que se li complicarà quan Hope van Dyne i el Dr. Hank Pym li encarreguen una nova i urgent missió per a la que no sols haurà d’enfundar-se novament el trage i fer ús de les seues nombroses habilitats, sinó que haurà d’aprendre a lluitar i col·laborar junt amb la Vespa mentres el seu equip treballa conjuntament a intentar descobrir diversos secrets del passat.

Ant-Man i la Vespa passarà el testimoni a Campions, la pel·lícula de Javier Fesser basada en l’equip de bàsquet d’ADERES Burjassot que tornarà a projectar-se en el municipi, després del seu èxit de taquilla en el Tívoli, del 17 al 19 d’agost.

Deixa el teu comentari