L’acte de presentació de les Dames de la Mare de Déu del Lluch obri el programa de la Festivitat a la Patrona d’Alzira.

Diego Gómez-Isabel Aguilar-Presidenta-DamesEl passat dissabte, 12 de setembre, es va celebrar l’acte de presentació de les Dames de la Mare de Déu de l Lluch al gran teatre d’Alzira.  Un acte que enceta les festes de la patrona d’Alzira i que  ha reunit  festers, amics familiars i moltes personalitats de la ciutat, entre els quals es trobava l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, la regidora de festes, Isabel Aguilar, i partde la resta de la corporació municipal.

Laura Gomar, Fallera Major d’Alzira i Regina de festes 2015-1016, va ser l’encarregada de presentar l’acte, amb molta elegància. Ella va ser qui va donar pas, una a una, a les Dames, començant per la Dama Major,  Almudena Molina Sales, que cal recordar que també és la Fallera Major infantil d’Alzira i regina de festes 2015-2016. L’acompanyaven com a Dames de la Mare de Déu: Miriam Sanjuán Artés, Lucía Moreno Enguix, María Carrió Cañes i Andrea Carrió Llorens. Totes elles van rebre de la mà de la presidenta de la confraria, Ana Luisa Andrés, les medalles corresponents com a Dames.

Com a mantenidor de l’acte, Enric Amat i Carreres, que va ser durant molt anys president de la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lluch, va recordar els valors que fan de les tradicions una mostra d’identitat i va oferir tot el seu recolzament a les Dames per talque puguen complir com a representants de la patrona de la ciutat, amb dedicació i devoció. També Antonio Sancho, actual President de la Confraria de la Mare de Déu, es va dirigir a tots els festers, Dames i personalitats amb paraules d’agraïment i reconeiximent.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, va destacar el gran esforç que la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lluch realitza cada any per mantindre en el més alt les nostres tradicions i costums, i també va recordar que: “l’Ajuntament és de tots i per a tots, que és important treballar junts per fer gran la nostra Alzira, cada u des de les seues responsabilitats, i tots han de saber que el nostre ajuntament sempre estarà amb la festa de la Mare de Déu del Lluch, patrona de la ciutat, i amb totes les persones compromeses a treballar per la nostra ciutat”.

This slideshow requires JavaScript.

Deixa el teu comentari