Almussafes entrega els premis del concurs de dibuixos del seu calendari municipal de 2019

L’acte es va celebrar el divendres 14 de desembre amb l’assistència de l’alumnat seleccionat per a formar part de l’almanac

Els tres centres educatius de la localitat col·laboren en aquest projecte amb el qual es promou la creativitat i es difonen continguts culturals

Novament, la publicació, que es distribuirà gratuïtament entre la població, contindrà nombrosa informació de servei públic

La novel·la curta ‘El Petit Príncep’, de l’escriptor francés Antoine de Saint-*Exupéry, protagonitzarà el calendari municipal de 2019 editat per l’Ajuntament d’Almussafes. En aquest, com cada any, ha col·laborat l’alumnat dels tres centres educatius de la localitat, col·lectiu que ha aprofundit en el contingut d’aquesta popular obra literària i ha plasmat en originals dibuixos la seua visió sobre aquesta. En total, s’han seleccionat 48, quatre per cada mes. El passat divendres 14 de desembre es va dur a terme en el Centre Cultural l’acte de lliurament de premis a les persones seleccionades. L’exposició que recull les obres incloses en l’almanac podrà visitar-se en la recepció d’aquest edifici fins al pròxim 6 de gener.

El passat divendres 14 de desembre a la vesprada, l’Ajuntament d’Almussafes va celebrar en el Centre Cultural de la localitat l’acte de lliurament dels premis del concurs impulsat pel consistori en col·laboració amb els tres centres educatius de la localitat per a il·lustrar el calendari municipal que cada any es reparteix gratuïtament entre la ciutadania. En aquesta ocasió, el tema triat ha sigut la novel·la ‘El petit príncep’, escrita per l’autor francés Antoine de Saint-Exupéry i publicada a l’abril de 1943.

La convocatòria, que va servir també per a inaugurar l’exposició que recull els dibuixos seleccionats per a formar part de l’almanac de 2019, que estarà disponible fins al pròxim 6 de gener en la recepció d’aquesta infraestructura pública, va estar presidida pel regidor d’Educació, Pau Bosch. L’edil va agrair “la participació activa dels CEIP Almassaf i Pontet i l’IES Almussafes en aquest projecte que, a més de potenciar la creativitat de l’alumnat, constitueix una nova oportunitat per a continuar fomentant el plaer per la literatura”.

En total, han sigut seleccionades 48 creacions, quatre per cada mes, en les quals l’estudiantat almussafeny ha plasmat la seua visió d’aquesta popular història de la qual s’han venut més de cent quaranta milions d’exemplars a tot el món i que ha sigut publicada en més de dos-cents cinquanta idiomes i dialectes. El regal que han rebut com recompensa totes les persones guanyadores ha sigut, precisament, el llibre ‘El petit príncep’, cadascuna en una versió adaptada a la seua edat.

En breu, l’Ajuntament d’Almussafes començarà el repartiment del calendari, en el qual novament el veïnat podrà consultar informació rellevant com els telèfons d’interés d’institucions públiques, els dies de recollida del fem i els trastos vells, un directori comercial amb el telèfon dels establiments del nucli urbà, recomanacions sobre la correcta separació de les deixalles i les jornades en les quals es durà a terme en el centre de salut la campanya de donació de sang. Així mateix, s’inclouen les jornades commemoratives més destacades.

Deixa el teu comentari