L’AECC obté vora 7.000 euros en la col·lecta amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama a Alzira

Voluntàries de DACMA informen i demanen donatius en diverses taules a Alzira, el centre comercial, l’Hospital de la Ribera i a la Barraca d’Aigües Vives

Els alzirenys i les alzirenyes han demostrat, una vegada més, la seua solidaritat i el seu compromís amb la lluita contra el càncer. La recaptació obtinguda el passat divendres 22 d’octubre, en les taules instal·lades en diversos punts de la ciutat d’Alzira i en el centre comercial Carrefour, Bricodepot i l’Hospital de la Ribera, així com en la Barraca d’Aigües Vives, va ser de 6.946,09 euros, una quantitat molt significativa i que es dedicarà a la investigació i a l’atenció als malalts de càncer i a les seues famílies. 

L’agrupació local de Dones Afectades de Càncer de Mama d’Alzira, DACMA, va traure al carrer les vidrioles de l’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC, entitat amb la qual col·laboren, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que es commemora cada 19 d’octubre. Voluntàries d’esta entitat oferiren informació al llarg de tot el matí i demanaren col·laboració econòmica per a l’entitat a les nombroses taules instal·lades pels carrers del municipi. La col·lecta es va complementar amb la representació solidària, a càrrec del grup de teatre La Tarumba, de l’obra La tasca del sifoner al Gran Teatre el dijous 21 d’octubre, amb una entrada-donatiu de 5 euros. Des de DACMA agraïxen la contribució de la població alzirenya i de la comarca a esta causa. 

Deixa el teu comentari