L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències valora molt la ubicació d’un heliport al costat del nou edifici de la Policia Local

Membres del parc de Bombers d’Alzira, de la Policia Local d’Alzira i de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències han participat en les maniobres realitzades per l’helicòpter d’Emergències, per tal de valorar la futura ubicació d’una zona d’aterratge d’emergències mèdiques i de rescat.

També han observat les maniobres l’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat, Sara Garés.

Segons Diego Gómez, “les futures instal·lacions de l’edifici de la Policia Local i del nou parc de Bombers en el Torretxó Baix poden fer possible la construcció d’un heliport que done resposta a la necessitat de connexió directa amb l’Hospital de la Ribera”.

La ubicació d’un futur heliport milloraria la gestió de les emergències –que actualment poden aterrar al Recinte Firal i a la Muntanyeta del Salvador. L’única condició per al nou emplaçament és la realització de la urbanització definitiva de la zona i el soterrament d’una línia elèctrica que travessa la zona.

Per altra banda, la regidora de seguretat, Sara Garés ha manifestat que “valorem molt la decisió de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències i del Consorci de Bombers d’ubicar un heliport perquè així es podrà desenvolupar un projecte molt important que permetrà atendre millor les emergències”.

Deixa el teu comentari