L’Àgora d’Almussafes, el millor aparador comercial

AECAL celebra, este cap de setmana, la tretzena edició de la seua fira del comerç

Un total de 21 negocis promocionen els seus productes i serveis

Tallers infantils, concursos i música, entre les principals activitats

xiii-firacomerc16Almussafes, a 28 de novembre del 2016. L’Àgora del parc Central de la localitat es transformarà, durant este cap de setmana, en la seu de la tretzena edició de la Fira del Comerç organitzada per AECAL (Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes), en col•laboració amb el consistori municipal. Un total de 21 estands oferiran els seus productes i oportunitats a tota la població durant els dies 3 i 4 de desembre, de 10 a 19 hores.

La dinamització del comerç local, emmarcada en el Pla d’Impuls al Sector, és un dels objectius conjunts de l’Ajuntament d’Almussafes i AECAL. Este cap de setmana, les botigues prendran la plaça del municipi per a donar a conéixer una gran varietat d’articles i productes de baix cost i fomentar, d’esta manera, el consum en la població. Gràcies a esta iniciativa, consolidada a Almussafes mitjançant les dos fires anuals que organitza l’entitat (una a l’hivern i una altra en la temporada estival), els ciutadans trobaran tot quant necessiten sense eixir del nucli urbà.

En esta ocasió, els visitants podran adquirir articles esportius i de decoració, roba infantil i d’adults, ulleres, audiòfons, productes d’herbolari, flors, torrons o massapans. Així mateix, diversos centres formatius de la localitat, a més de l’Hotel Tryp i algunes cafeteries locals, promocionaran la seua oferta de serveis.

“Primeres marques, articles de qualitat i excel•lents preus són tres factors garantits en esta nova edició, en la que esperem una gran afluència de veïns i veïnes que vullguen avançar les seues compres nadalenques”, afirmen des de l’agrupació de comerciants locals. “Volem fomentar les compres de Nadal dins del nostre nucli urbà”.

D’altra banda, els més menuts podran entregar les seues cartes de Nadal al Pare Noel el dissabte i el diumenge pel matí i divertir-se en els tallers lúdics organitzats per l’acadèmia d’idiomes Cambridge Centre (dissabte i diumenge d’11 a 13 hores) i el centre formatiu Connexió Neuronal (dissabte durant tot el dia i diumenge d’11:30 a 13:30). Amb la finalitat de millorar l’experiència de compra de les famílies, també es durà a terme un concurs de felicitacions nadalenques (durant tota la jornada del dissabte) i un concert a càrrec d’un trio de música clàssica (el diumenge a les 17 hores). “Des d’AECAL apostem per un programa d’oci que combine diverses opcions d’entreteniment per a grans i xicotets”, expliquen.

Amb esta proposta de dinamització comercial es beneficien compradors i venedors, ja que els clients tenen al seu abast una selecció d’articles de qualitat amb preus molt competitius i, a més, els venedors poden donar eixida a l’assortiment d’articles de temporades anteriors acumulat en les seues botigues.

Deixa el teu comentari