L’Agrupació Veïnal de Mislata estrena la reforma integral del seu local

En l’acte de reobertura es va entregar a més un xec de 9000 euros a la AECC, un donatiu que fa l’agrupació anualment Carlos F. Bielsa: “Aquesta remodelació, i les que prompte s’escometran, ens confirmen que l’augment en la despesa social dels pressupostos de 2019 és el camí a seguir i que són uns bons pressupostos per a la ciutadania.”

Després de 20 anys en el mateix local, situat al carrer Vicente Salvatierra, l’Agrupació Veïnal de Mislata ha estrenat la reforma integral del centre, passant a tindre unes instal·lacions modernes i amb tots els serveis, concordes amb l’àmplia labor que desenvolupa aquesta associació mislatera que compta amb 2800 membres i és una de les més actives de la localitat. El seu president, Jesús Martínez, no podia ocultar el seu entusiasme per la reforma: “ha quedat tan bé que tenim local per als pròxims 30 anys o més”.

A l’acte, va acudir una nodrida representació del ple municipal, encapçalada per l’alcalde del municipi, Carlos Fernández Bielsa, que no va voler perdre’s l’ocasió. El primer edil va voler agrair la desinteressada labor que desenvolupen les nombrosíssimes associacions de Mislata, un treball que, en paraules seues, és “impagable”. A més, Bielsa va aprofitar l’ocasió per a transmetre als allí presents dos anuncis que van arrancar l’ovació dels assistents. D’una banda, va anunciar que els nous pressupostos municipals tindran una partida per a escometre una altra important remodelació en el local de l’Associació de Veïns Favara. I l’altre gran anunci de la vetlada va ser confirmar que la Diputació de València ha signat definitivament el conveni pel qual Mislata tindrà finalment la nova residència de la 3a edat, i en les pròximes setmanes eixiran a concurs els plecs de contractació per a convertir l’antiga caserna militar en aquest reivindicat i esperat nou espai.

“Aquest tipus de polítiques ens converteix, més encara, en una ciutat amigable amb les persones majors, amb serveis dignes i a l’abast de tots. Aquesta és la política real, la política de les persones, la del dialogue i del consens que ens permet tirar avant projectes entre totes i tots”, va assegurar l’alcalde.

La guinda de la nit va ser el lliurament del xec per valor de 9000 euros a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Una quantitat que va poder ser donada gràcies als nombrosos actes solidaris que realitza la AVM al llarg de l’any per a recaptar fons a favor d’aquesta associació, entre els quals destaquen les revetles solidàries en la piscina municipal, el festival de ball anual o la multitudinària Nit de les Truites.

Deixa el teu comentari