L’Ajuntament de Benifaió ofereix un programa d’inserció soci laboral per als veïns en situació de desocupació

Les instal·lacions de l’Agència de Desenvolupament Local de Benifaió acullen des del mes d’octubre i fins al mes de maig, un programa d’inserció soci laboral impulsat pel departament de serveis socials de l’Ajuntament de Benifaió i dirigit a veïns d’entre 16 i 60 anys que es troben en situació de desocupació.

Els objectius del programa són: Millorar la empleabilidad i promoure l’activitat laboral, augmentar l’autoestima, fomentar i reforçar l’autonomia, facilitar el trànsit cap a l’ocupació i adquirir coneixements precisos sobre l’oferta laboral i el procés de cerca d’ocupació.

A més, el programa seguirà unes línies de treball perquè els participants puguen adquirir i practicar habilitats socials i personals de forma individual i grupal, requerides en l’àmbit laboral, fomentant així l’autoconeixement per a aplicar correctament les tècniques i instruments més adequats en cerca d’ocupació i conèixer les alternatives de formació professional ocupacional.

Des del departament de serveis socials destaquen que en el programa “la modalitat de treball serà activa i participativa per a impulsar les habilitats socials i establir un itinerari personalitzat de cada participant”.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz va donar la benvinguda la passada setmana als participants en aquest programa (FOTO ADJUNTA) animant-los a “aprofitar el contingut d’aquest programa i així poder obtenir una informació necessària i valuosa de cara a la inserció soci laboral amb eines i tècniques de cerca d’ocupació que seran de molta ajuda”.

Deixa el teu comentari