L’Ajuntament de Burjassot lliura el vehicle a Emergències del Centre de Salut per al desplaçament dels metges

L’Ajuntament de Burjassot ha posat a la disposició del Centre de Salut d’Especialitats un vehicle per a les actuacions d’emergència tal com es va comprometre fa unes setmanes. Aquest vehicle estarà a la disposició del centre de salut el temps que siga necessari fins que la Generalitat facilite els vehicles que ha de lliurar en breu.

Al llarg d’aquestes setmanes han sigut vàries les reunions que s’han mantingut de forma paral·lela amb els responsables sanitaris del centre i de zona, i amb la plataforma ciutadana que demanda una ambulància a la Generalitat per a la ciutat de Burjassot. Després d’aquestes reunions, l’Ajuntament va decidir cercar una solució mentre arriben els vehicles definitius de la Generalitat, que s’ha compromès a facilitar per al mes de febrer.

S’ha optat per posar a la disposició del centre de salut un utilitari durant els mesos que no compte amb un vehicle per a desplaçar els metges que atenen les urgències i així evitar que hagen de desplaçar-se caminant. “Considerem que és una solució per a aquest problema que té la Conselleria de Sanitat en els seus centres que tenen atenció d’urgències, i que mentre arriben els vehicles que Sanitat s’ha compromès a lliurar, el servei pot estar millor atès. Els metges i pacients ens han fet arribar la seua preocupació i com no podia ser d’una altra forma ja que considerem prioritària la salut dels nostres ciutadans, hem optat per atendre aquesta petició que pot suposar una solució temporal per als desplaçaments dels metges a les atencions d’urgències” ha declarat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

Deixa el teu comentari