L’Ajuntament cedix un vehicle a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil

L’Ajuntament d’Alzira demostra una vegada més la seua aposta i confiança amb la l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, amb la cessió d’un nou vehicle per a continuar millorant la dotació de l’agrupació alzirenya.

Es tracta d’un tot terreny marca Nissan i model Pathfinder que completa les millores realitzades durant el 2018 durant el qual es va adquirir un altre tot terreny pick up Ford Ranger, que posteriorment es va equipar amb una motobomba megafox 600 per a la prevenció d’incendis forestals.

A més a més, perquè estos mitjans siguen més efectius, s’han adquirit emissores dotades de la nova tecnologia TETRA, xarxa mòbil digital especial per a serveis d’emergències.

L’entrega del vehicle es va realitzar el passat dia 5 en el tradicional esmorzar que l’agrupació alzirenya realitza amb motiu de les festes nadalenques, al qual assistiren l’alcalde, Diego Gómez, la regidora de Seguretat, Sara Garés, una representació de la Policia

Local d’Alzira i una trentena de voluntaris i voluntàries.
Sara Garés va dirigir unes paraules a les persones assistents en què reiterava l’agraïment de l’Ajuntament a l’Agrupació i a les persones voluntàries per la seua tasca desinteressada i pel seu compromís amb la ciutat d’Alzira.

Deixa el teu comentari