L’Ajuntament contractarà 47 joves durant un any amb una inversió de més de 825.000 euros

Alzira, 23 de maig de 2018. La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha aconseguit, gràcies al programa AVALEM de la Generalitat Valenciana i el Fons europeu de Garantia Juvenil, una ajuda per a programes de formació i treball que suma un total de 825.745,56 euros i que beneficiarà 47 joves amb contractes d’un any. Aquests se sumen als contractes del Pla d’Ocupació Juvenil amb recursos propis de l’Ajuntament, que han beneficiat en el que portem d’any a uns 25 joves amb contractes de 9 i 12 mesos.

Els/les beneficiaris/àries d’aquestes subvencions són les persones joves majors de 16 anys que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu.
L’objecte de subvenció és la contractació a jornada completa, durant un període de 12 mesos i sota la modalitat del contracte en pràctiques, de les persones joves qualificades sota la modalitat del contracte temporal.

Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: «Aquest Pla d’ocupació permetrà donar treball a persones que estiguen a l’atur majors de 16 anys. Des de l’Ajuntament continuarem donant oportunitats a la ciutadania. A hores d’ara tenim oberts programes d’ocupació (amb sis tallers d’un any, pla d’ocupació de majors de 55 anys, etc.) amb una dotació total de més de 2 milions d’euros des del departament i l’agència IDEA».

Deixa el teu comentari