L’Ajuntament d’Alaquàs contracta deu persones aturades com a conseqüencia de la pandèmia

El programa se subvenciona amb els 106.126 euros rebuts a través del programa d’iniciativa socialdestinat a la contractació de persones en atur com a conseqüència de la cojuntura derivada per la Covid-19

La crisi del coronavirus ha augmentat de nou les llistes de l’atur. I els joves continuen sent un dels sectors demogràfics més colpejats. 

Per aquest motiu l’Ajuntament d’Alaquàs ha contractat deu noves persones gràcies a l’ajuda de 106.126 rebuda a través del programa d’iniciativa social destinat a la contractació de persones en atur d’almenys 30 anys d’edat. 

Es tracta d’un programa posat en marxa per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per tal d’ajudar a les corporacions locals en la contractació de persones que preferentment s’hagen quedat en situación d’atur com a conseqüència de la cojuntura derivada per la Covid-19.

Les deu persones contractades iniciaren el dimarts els seus treballs en els diferents departaments municipals. S’han incorporarat quatre peons de neteja d’edificis, dos peons de neteja en espais oberts, dues treballadores socials, una integradora social i un enginyer d’obres públiques. 

Deixa el teu comentari