L’Ajuntament d’Alaquàs ha contractat un total de 30 veïns i veïnes per a un nou taller d’ocupació

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el regidor de Formació i Ocupació, Jaime Marqués, han rebut este mati a l’alumnat al Castell d’Alaquàs per tal de donar-los la benvinguda en el seu primer dia de curs

L’Ajuntament d’Alaquàs ha contractat un total de 30 veïns i veïnes en situació d’atur que, a partir de hui i durant un any formaran part del nou taller d’ocupació “VIU VERD ALAQUÀS”; un programa mixt d’ocupació i formació pertanyent al Pla Estratègic de Subvencions de LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació 2020-2022) que ha comptat amb una subvenció de 720.619,20€ destinada a materials, professorat i alumnat contractat.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el regidor de Formació i Ocupació, Jaime Marqués, han rebut este mati a l’alumnat al Castell d’Alaquàs per acompanyar-los en aquesta nova etapa i encetar un curs que té per objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur amb dificultats d’inserció laboral o que pertanyen a col·lectius vulnerables.

Cada grup, tres en total, està format per deu persones cadascun. L’alumnat participant al programa té la possibilitat d’especialitzar-se en matèries com: activitats auxiliars de jardineria, centres de jardineria i zones verdes, atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i operacions auxiliars de serveis administratius i generals. D’aquesta manera es pretén facilitar a les persones participants el seu accés al món laboral així com l’aprenentatge d’un nou ofici.

Deixa el teu comentari