L’Ajuntament d’Alaquàs imparteix tallers de prevenció de violència contra la dona en internet als centres educatius

Aquesta activitat forma part del projecte europeu On-Off posat en marxa per la Mancomunitat de l’Horta Sud i està dirigida a l’alumnat d’entre 12 i 17 anys

L’Ajuntament d’Alaquàs, a través de les seues àrees d’Igualtat i Joventut, està impartint als centres educatius del municipi tallers formatius de prevenció de la violència contra la dona en Internet. Les sessions estan dirigides a l’alumnat de tercer de l’ESO.

L’objectiu d’aquesta iniciativa formativa que pretén involucrar professorat i joves d’entre 12 i 17 anys, és abordar el fenomen de la violència de gènere cibernètica i el seu augment, especialment estés entre joves d’aquestes edats a causa de l’ús de les noves tecnologies. A través de diferents dinàmiques, s’ensenya l’alumnat a detectar determinats comportaments de violència en la xarxa i es mostren com alternatives noves conductes i valors socials positius.

Aquesta iniciativa formativa forma part del projecte europeu On-Off promogut per la Mancomunitat de l’Horta Sud i subvencionat amb fons europeus i en ella participen també altres països com Itàlia, Xipre, Grècia i Bulgària. El resultat final del projecte será el desenvolupament d’una metodología de prevenció i sensibilització de violència de gènere en línia, a més d’aconseguir sensibilitzar el públic participant sobre la importància de la prevenció de la violència masclista en l’àmbit d’Internet entre la Joventut.

Deixa el teu comentari