L’Ajuntament d’Alaquàs repara i potegeix 39 fanals afectats per la corrosió de l’orina dels animals

Alaquàs ha utilitzat un innovador sistema de resina plàstica que evitarà el seu deteriorament amb un pressupost de 9.274 euros

L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat recentment treballs de reparació i protecció en 39 fanals de diverses zones del municipi afectats per la corrosió de l’orina de gossos. L’actuació municipal ha comptat amb un pressupost de 9.274 euros i ha sigut realitzada per l’empresa valenciana Ultraprotek, especialitzada en protecció del mobiliari urbà.

Els treballs han consistit en la reparació de la zona afectada i la seua posterior protecció mitjançant un innovador sistema de resina plàstica que impermeabilitza la base dels fanals i contribueix a evitar el seu deteriorament al mateix temps que repel·le l’orina dels animals. Aquesta actuació garanteix que els fanals no s’oxiden amb el transcurs del temps i que tampoco es veja perjudicat el seu cablejat intern.

Les reparacions s’han realitzat al llarg del mes de novembre en les zones del municipi amb més necessitat per al proximitat de parcs públics i zones d’esplai com carrer San Luis Gonzaga, carrer Balmes, aparcament del Parc del Rollet, carrer del Pare León, carrer San Ramon i carrer Mare Josefa Campos. Els treballs continuaran a mesura que es vagen detectant necessitats en altres fanals del municipi.

Deixa el teu comentari