L’Ajuntament d’Alboraia dóna la benvinguda a les persones contractades amb el programa ECOVID 2020

+ ECOVID 2020. És un programa de subvencions d’iniciativa social destinat a la contractació de persones d’almenys 30 anys, desocupades a conseqüència de la conjuntura derivada per la COVID-19, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana.

L’Ajuntament d’Alboraia ha sol·licitat la subvenció per aquestes contractacions a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació.


L’alcalde, Miguel Chavarría, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Sebastián Torres i les persones responsables dels departaments en els quals ja treballen les cinc persones seleccionades els van donar la benvinguda en el saló de plens.

El programa ECOVID 2020, és finançat amb fons procedents del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i està destinat a la iniciativa social per a la contractació de persones d’almenys 30 anys, desocupades a conseqüència de la situació derivada per la COVID-19.

L’import que se li ha concedit al consistori ha sigut un total de 89.355,61 euros i amb aquests s’ha aconseguit contractar cinc persones que formaran part de tres projectes diferents relacionats amb el compliment de les mesures preventives en instal·lacions esportives i en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de la Patacona, a més de reforçar el sector del comerç amb la campanya que realitza l’Ajuntament per a fomentar la compra de producte de proximitat.Zona de los archivos adjuntos

Deixa el teu comentari