L’Ajuntament d’Alcàsser presenta la campanya #ComerçLocal #AlcàsserViu

L’Ajuntament d’Alcàsser, juntament amb L’Associació d’Empresaris i Comerciants i d’Alcàsser, presentaràn el proper dimarts, 10 de juliol a les 20:30 hores a la Sala de Polivalent del Centre Social d’Alcàsser, la campanya de promoció del #ComerçLocal que, Unió Gremial, la Federació de Gremis i Associacions del Comerç valencià i la Plataforma pel Comerç valencià, van posar en marxa el passat mes d’abril.

La campanya, a la qual a hores d’ara ja s’han sumat vora 40 entitats del territori valencià, consta d’un conjunt d’imatges dels diferents sectors i serveis d’empreses i comerços valencians i té com a objectiu l’apoderament del comerç local i la posada en valor de les característiques que li són pròpies: atenció personalitzada al client, qualitat, servei de proximitat, aportant-li identitat pròpia i diferenciadora.

Esta campanya, que en la seua primera va envair les xarxes socials amb estes imatges, ha anat prenent al llarg d’estos mesos, els carrers i aparadors dels nostres pobles i ciutats. Ara, a Alcàsser, a més de xarxes i cartellera, ja la podem veure en forma de banderoles onejant a les faroles als principals eixos comercials de la població. Es pretén que el #ComerçLocal estiga ben present i que la gent prenga consciència de la seua importància en el dia a dia, més enllà d’un espai de compra i abastiment, com a agents de vertebració i dinamització social i cultural.

L’acte comptarà amb la participació de la Secretaria la Secretaria Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín Ferreiro, Eva Zamora Chanzá, Alcaldessa d’Alcàsser, Paqui Abella Rebull, Regidora de Promoció Econòmica, Francesc Ferrer Escrivà, President d’Unió Gremial i Toni Martínez Hernández, President de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alcàsser (AECA). A més dels representants de la Plataforma pel Comerç Valencià, d’associacions de comerç de la comarca de l’Horta Sud, així com del teixit associatiu local.

A més a més, a dit acte tindrà lloc la signatura del conveni entre les associacions d’àmbit econòmic i comercial d’Alcàsser (l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alcàsser-AECA, l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial L’Alter d’Alcàsser-AELA i l’Associació Valenciana d’Agricultors d’Alcàsser-AVA) amb l’Ajuntament d’Alcàsser i la inauguració de l’Aula de Dinamització Econòmica d’Alcàsser-ADECA.

Deixa el teu comentari