L’Ajuntament d’Alfafar compromès amb la formació a les seues associacions

S’ha dut a terme una nova sessió formativa sobre gestió documental en el consistori.

En breu les associacions rebran una altra formació sobre obligacions fiscals.

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alfafar va dur a terme la setmana passada una nova sessió formativa del Curse-Taller “Obligacions Documentals de les Associacions”, impartida per la Fundació Horta Sud en el saló de plens del consistori.

Durant aquesta sessió formativa, les associacions assistents van ser assessorades i dotades d’eines perquè la gestió i desenvolupament d’accions de les seues entitats estiguen actualitzades i regulades conforme a la llei vigent en matèria d’associacionisme local.

Des del servei de la Secretaria General de l’Ajuntament d’Alfafar, màxim responsable de la gestió i actualització del Registre Municipal d’Associacions, s’ha dut a terme el seguiment de l’organització i desenvolupament d’aquesta formació, com a compromís amb la ciutadania d’Alfafar arreplegat en la Carta de Serveis Municipal.

En els pròxims dies el teixit associatiu d’Alfafar serà novament convocat per a la celebració d’una altra formació, sent en aquesta ocasió el contingut proposat per a la mateixa, les obligacions fiscals de les associacions i tot el relacionat amb aquesta temàtica.

Deixa el teu comentari