L’Ajuntament d’Almussafes amortitza cinc dels sis préstecs contrets pel consistori per quasi dos milions d’euros

En l’etapa prèvia a l’entrada de Toni González en l’alcaldia, de 2007 a 2014, l’Ajuntament únicament va amortitzar 649.029 euros

L’Ajuntament d’Almussafes reduirà el seu deute a la meitat gràcies a l’amortització anticipada de cinc dels sis préstecs signats amb diferents entitats bancàries, el que suposarà quasi dos milions d’euros.

Aquesta operació serà possible gràcies al vistiplau d’Intervenció Municipal, que en un informe confirma que la iniciativa és viable.

Des de l’inici de la present legislatura a mitjan 2015, el govern municipal venia amortitzant una mitjana de 600.000 euros anuals, per la qual cosa sumant aquesta nova amortització el deute viu del consistori se situarà en 3.802.447,65 euros.

González, ha explicat que aquesta operació no afectarà les inversions presents ni futures, inversions, entre les que cal destacar, la reforma de les piscines.

Serà el pròxim dijous tres de maig quan el ple de la corporació municipal d’Almussafes aprovarà de manera definitiva l’operació d’amortització de deute.

Deixa el teu comentari